Logo

Sponsoren van ATIK

Partner van ATIK

Diyanet

Vrienden van ATIK

Het Administratieteam Opa'90 Grill Restaurant Prinses Bruidsmode Apeldoorn Ozbaktat Supermarkten 100% Voetbal

Tribune nieuwtjes

  • Beschadig met je reactie/bericht geen andere personen
  • Denk eerst na voordat je iets schrijft of ergens op reageert
  • Kritiek mag alleen als het opbouwend is
  • Wees een heer of dame en vermeld altijd je eigen volledige naam
  • Racistische, discriminerende en zwaar beledigende taal worden niet getolereerd
  • Misbruik van dit rubriek kan worden bestraft met uitsluiting
  • Het is niet toegestaan om reclame te maken
  • De webmasters behouden te allen tijde het recht om reacties zonder waarschuwing te verwijderen, hierover discussieren wij niet.


Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.
Uw IP adres (18.232.186.117) wordt opgeslagen tegen misbruik.


Bij teams-uitslagen van ATIK 1 staat dat ATIK met 4-1 gewonnen heeft van Club HAC. Maar dat moet echt andersom zijn denk ik. <br /> <br /> Atik heeft een paar individuele goeie spelers maar als team staan ze niet sterk voor.<br /> Als je weet wie de betere spelers zijn is het niet meer moeilijk om ATIK tegen te houden. Altijd handig zo'n beker (oefen) wedstrijd ook al duurde het maar 18 min.<br /> <br /> Veel succes verder in competitie.
Club Hac: 3 points!!Bedankt en tot ziens.
Wat een ongelukkige rode kaart van Ugur Kumuk afgelopen vrijdag tegen Gonemo! Foute beslissing van de scheidsrechter! Nu kunnen we een aantal wedstrijden niet meer genieten van Ugur. Dat is jammer.<br /> Gelukkig is de schorsing van Muharrem Aslan afgelopen. Eerstvolgende wedstrijd Muharrem in de punt! Pak je kans Maho!!!!!
li<x>nks en rechts hoor ik tribunenieuwtjes...<br /> Maar zie er niets van terug op de website...<br /> ATIK-liefhebbers we willen nieuws lezen...!!! Kommaar op...
Vanavond gaat de STER schitteren in de wedstrijd van het nieuwe team van ATIK. ATIK 7! Vergeet niet en kom kijken naar de toekomst van ATIK. Ciao.....
Ik leef niet meer in Apeldoorn. Ik hou ATIK wel in de gaten nu even druk met andere dingen. Binnenkort zal ik weer mijn hengel werpen in ATIK land. Trouwens website is vernieuwd zag ik mooi!
Mooi hoor! Nieuwe rubriek "tribune nieuwtjes" Wie weet waar Groene STER uithangt? Was altijd wel scherp en up to date met zijn schrijven.
Gefeliciteerd met de nieuwe site! mooi hoor >:)!
Site guzel olmus camiyamiza hayirli olsun:) atik 2 sampiyon bu sene banko!!
mooi hoor nieuwe site is super geworden:D... hepimize hayirli olsun:D