Logo

Sponsoren van ATIK

Partner van ATIK

Diyanet

Vrienden van ATIK

Opa'90 Grill Restaurant Pide&Grill Apeldoorn Tals Kado ADAS Bruiloften Advista

Tribune nieuwtjes

  • Beschadig met je reactie/bericht geen andere personen
  • Denk eerst na voordat je iets schrijft of ergens op reageert
  • Kritiek mag alleen als het opbouwend is
  • Wees een heer of dame en vermeld altijd je eigen volledige naam
  • Racistische, discriminerende en zwaar beledigende taal worden niet getolereerd
  • Misbruik van dit rubriek kan worden bestraft met uitsluiting
  • Het is niet toegestaan om reclame te maken
  • De webmasters behouden te allen tijde het recht om reacties zonder waarschuwing te verwijderen, hierover discussieren wij niet.


Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.
Uw IP adres (18.232.186.117) wordt opgeslagen tegen misbruik.


wanneer wordt geef de pen door van evren gepubliceerd???
Wat hebben ATIK 1 en 2 afgelopen vrijdag in Nijkerk gedaan?
Ik weet niet wie die meneer is van de tribune. Maar even voor zijn info. Yilmaz en ik zijn al 28 jaar maatjes. Misschien was jij toen nog in de luiers?
Mensen houden van ATIK of ze haten ATIK! <br /> Laten we nou gewoon een eenheid blijven...<br /> Don't Hate! Just LOVE!!!
Op de tribunes gaat het verhaal dat ATIK binnenkort een speler uit de eredivisie krijgt
Yilmaz is the best!<br /> Ga zo door Yilmaz Cicek...
hiermee wil ik keeper Yilmaz Cicek nogmaals bedanken voor zijn steun en inzet :D!
Er gaat een verhaal dat Evren naar Turkije gaat voor de wedstrijd van Galatasaray. Bij deze een oproep aan allen om Evren op tv te spotten. Het bewijs (fotos/videos/screenshots/etc) wordt gepubliceerd op de website...
Club HAC trekt goede lijn door<br /> <br /> Met een 1-4 overwinning heeft club hac al zijn 4e zege weten te pakken. De ploeg die het tegen Kick Montana moeilijk had troefde de jongens van Atik op een zeer gemakkelijke wijze. 1-4 was de eindstand dat genoeg zei over de krachtsverhouding van de ploegen.<br /> <br /> De reputatie van Atik was voor de wedstrijd al bekend. Vorig week hadden de jongens al een beker wedstrijd tegen ze gespeeld. Atik had jongens die rap tegen een kaart aanliepen en de ploeg was eenvoudig uit zijn tent te lokken.<br /> <br /> Club Hac begon fel aan de wedstrijd door offensief te spelen. Kort op de man was de motto in de eerste 5 minuten. Het leek goed te gaan club hac had merendeels balbezit maar dat was niet genoeg om de counter van Atik te stoppen die tot een doelpunt leidde. Nauwelijks een minuut later gaf Jermy een prachtige pass tussen twee man door waardoor Jordy alleen op de keeper kwam. Jordy scoorde zijn eerste doelpunt heel beheerst als een ervaren spits. Atik werd verrast door de creativiteit van Club hac. Ze hadden club hac onderschat en konden vervolgens de knop niet meer omschakelen. <br /> <br /> De Twellonaren begonnen na het eerste doelpunt nog aanvallender te spelen. De jongens uit Apeldoorn konden geen stop zetten ze grepen naar middelen die niet door de beugel konden dit merkte de scheidsrechter ook op. Met 3 man van Atik scoorde Jermy uit een Penalty.<br /> <br /> Het leek even of de scheidsrechter de wedstrijd wilde staken door het gepraat van Atik. Maar hij liet de wedstrijd toch doorspelen. Vervolgens gaf Koyuncu twee beheerste ballen waardoor Lisa en Bas de bal alleen nog hoefden te plaatsten waardoor het 1-4 werd. Wat Atik ook probeerde ze kwamen niet door de verdediging van club hac. Op alle fronten stond club hac er beter voor. <br /> <br /> Bron: Site Club HAC
Klopt bekvechten in de kleedkamer met eigen teamgenoten getuigd niet van een hecht team!