Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/atik-apeldoorn.nl/httpdocs/includes/inc_config.php on line 7
Nieuws - ATIK Apeldoorn
Logo

Sponsoren van ATIK

Partner van ATIK

Diyanet

Vrienden van ATIK

Ozbaktat Supermarkten Advista Opa'90 Grill Restaurant AYA Financiele Diensten WOW Media

Wedstrijdverslag ATIK 4 - ATIK 5

Wedstrijdverslag ATIK 4 - ATIK 5 Zondag, 11 September 2016

 
 
 
 
Eerste wedstrijd van het seizoen voor beide teams stond gelijk in het teken van een echt ATIK derdy. Vriendenteam ATIK 4 moest het opnemen tegen de ervaren 40plussers van ATIK 5.
De wedstrijd stond onder leiding van de nieuwe vereniginsscheidsrechgter Hicabi Cekerek.
De wedstrijd begon zeer aftastend vanuit beide teams. Na mate de wedstrijd vorderde nam ATIK 5 meer initiatief en werd ook wat dreigender via de puntspeler Orhan Berk, echter het resulteerde niet in echte kansen. ATIK 4 speelde meer verdedigind en loerde op de counter. In de 7e minuut opende Orhan Yilmaz op aangeven van Erkan Silay de 1-0 voor ATIK 4. 2 minuten later was het alweer gelijk, Mehmet Tonca verlengde de bal op aangeven van Vedat Toygar, 1-1. De toon  was gezet voor een avond met veel doelpunten.
In de 10e minuuet kopte Orhan Yilmaz na een lopje van Erkan Silay de 2-1 binnen.  ATIK 4 bleef doorgaan en een minuut later schoot Erkan Silay de 3-1 binnen na aangeven van Mehmet Kilinc. Gelijk na de aftrap gaf  ATIK 5 gas en dat resulteerde in de 3-2, Mehmet Tonca schoot hard in de hoek, onhoudbaar voor keeper Fatih Erkan van ATIK 4.  ATIK 5 bleef gas geven en werd steeds gevaarlijker. Nadir Aksoy maakte de 3-3 voor ATIK 5, alleen was daarvoor de bal via een speler van ATIK 5 uitgegaan, de scheidsrechter zag het niet goed en nam een verkeerde beslissing en gaf de intrap aan ATIK 5 in plaats van ATIK 4. ATIK 5 scoorde wel vanuit deze intrap maar omdat Fairplay ook bij deze onderlinge wedstrijden gelden hebben de spelers van ATIK 5 het doelpunt laten afkeuren door de scheidsrechter. Nadat het spel werd hervat, werd het alsnog 3-3 voor ATIK 5, Ercan Bocu was ditmaal trefzeker op aangeven van Nadir Aksoy. Na de 3-3 werd ATIK 4 weer wakker en gaf weer gas. In de 20e minuut van de wedstrijd onderschepte Hasan Kilinc de bal vanuit de verdediging en maakte een rush naar voren, na een 1-2 met Erkan Silay kon Hasan Kilinc de bal makkelijk intikken, 4-3 voor ATIK 4. In de 23e en de 24e minuut maakte de makkelijk scorendce Erkan Silay de 5-3 en de 6-3.
En met de stand van 6-3 gingen beide teams de rust in. De coaches van ATIK 5 Omer Yuzgez en Bedir Bozdemir hadden meer tijd nodig in de rust dan gebruikelijk. De ervaren spelers van ATIK 5 moesten toch echt uit een ander vaatje tappen was de boodschap van de coahces. Integendeel was waar, na de rust was het ATIK 4 dat beter uit de startblokken kwam. In de 4e minuut stond het 7-3 op het scorebord. Na een goed opgezet aanval was het Hasan Kilinc die scoorde op aangeven van Erkan Silay. ATIK 4 dacht dat de wedstrijd al al gespeeld was ze vergaten dat ATIK 5 over veel ervaren spelers beschikken, binnen 3 minuten was het Ercan Bocu die de 7-4 liet aantekenen en Nadir Aksoy de 7-5. In de 12e  minuut werd de motor van de ploeg Saban Yildirim gevloerd, dat resulteerde in een vrije trap voor ATIK 4. Erkan Silay schoot de bal snoeihard in de hoek, gastkeeper Cihan Ozturk was kansloos. 8-5. In de 13e minuute gaf Ibrahim Goksu via een intrap de bal zomaar aan Ercan Bocu wel met een vertrouwd rood ATIK shirt aan, alleen besefte hij gelijk erna dat zijn team in het groene reserveshirts speelde. Met een prachtig geplaatst schot van afstand maakte Ercan Bocu de 8-6. ATIK 5 gaf na deze doelpunt weer extra gas. Het werd een open wedstrijd met kansen op en neer. ATIK 4 spelers Saban Yildirim en Mehmet Kilinc raakte achter elkaar de paal. Daar in tegen miste Nadir Aksoy 1 op 1 met de keeper. Na mate de wedstrijd vorderde nam ATIK 5  risico's. In minuut 23e  en 24e counterde ATIK  4 twee maal goed uit wat resulteerde in de 9-6 en 10-6. Het was Ibrahim Goksu die tweemaal trefzeker was, en 2 keer op aangeven van Erkan Silay. En uiteindelijk werd er niet meer gescoord en en floot de scheidsrechter af bij een eindstand van 10-6 in het voordeel van ATIK 4. Beide teams zijn door scheidsrechter Hicabi Cekerek met een cijfer 7 beoordeeld op FairPlay!
 
Wedstrijdverslag is ingezonden door ATIK 5 
 
 
Beide aanvoerders in actie! Links, Mehmet Tonca en recht Hasan Kilinc

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats reactie

  • Beschadig met je reactie/bericht geen andere personen
  • Denk eerst na voordat je iets schrijft of ergens op reageert
  • Kritiek mag alleen als het opbouwend is
  • Wees een heer of dame en vermeld altijd je eigen volledige naam
  • Racistische, discriminerende en zwaar beledigende taal worden niet getolereerd
  • Misbruik van dit rubriek kan worden bestraft met uitsluiting
  • Het is niet toegestaan om reclame te maken
  • De webmasters behouden te allen tijde het recht om reacties zonder waarschuwing te verwijderen, hierover discussieren wij niet.


Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.
Uw IP adres (34.204.203.142) wordt opgeslagen tegen misbruik.