Logo

Sponsoren van ATIK

Partner van ATIK

Diyanet

Vrienden van ATIK

Opa'90 Grill Restaurant DSign Damming Auto's Apeldoorn AYA Financiele Diensten ADAS Bruiloften

Vedat Toygar nieuwe coach ATIK 1

Vedat Toygar nieuwe coach ATIK 1 Dinsdag, 28 Juni 2016

Vedat Toygar nieuwe coach ATIK 1

Even voorstellen....

Ik ben Vedat Toygar, 41 jaar. Ik ben getrouwd met Eylem en wij hebben samen 3 kinderen,  2 jongens; Ilgin is 15 jaar, Egemen is 12 jaar en een dochter Lizge van 4 jaar.

Ik werk bij Telecom DSL in Harderwijk, op de zaterdagen ben ik op de voetbalvelden bij mijn jongens die beiden bij CSV Apeldoorn spelen (B1 en D1).

Zelf heb ik in de jeugd selectieteams gevoetbald bij B&O en AGOVV, bij de senioren TKA 1 en sv Orderbos 1 en natuurlijk ben ik ook een oud  ATIK 1 speler. Op dit moment voetbal ik alleen in de zaal met oud 1e team spelers in het 5e team van ATIK

Ik ben zeer verheugd en enthousiast om  ATIK 1 te gaan coachen. 
Toen ik benaderd werd voor deze functie was ik enigzins verrast omdat ik zelf nog aan het nadenken was over deze mogelijke stap in het trainersvak. Ik weet dat dit extra tijd gaat kosten die ik ga investeren om mijzelf het trainersvak eigen te maken. Natuurlijk neem ik een brok aan ervaring mee uit mijn eigen voetbalverleden daarnaast ga ik in het nieuwe seizoen starten met de trainiercursus trainer/coach zaalvoetbal bij de voetbal acedemie van de KNVB. 

ATIK 1 heeft gretige jonge maar ook ervaren en talentvolle zaalvoetballers in huis, ik noem bewust ervaren spelers omdat de meeste al paar jaren op hoofdklasse of een hoger niveau hebben gespeeld, daarom verwacht ik van deze spelers dat iedereen zijn eigen kwaliteiten gaat inzetten. 

Ten opzichte van het vorige seizoen bestaat de nieuwe ATIK 2 uit jonge talentvolle spelers die eventueel kunnen doorstromen naar ATIK 1. Ik zal daar zeker gebruik maken en zoveel mogelijk de wedstrijden gaan bezoeken. Ook zal ik andere teams gaan volgen waar ATIK 1 waardige spelers rondlopen die bewust een keuze hebben gemaakt om in een vriendenteam te gaan voetballen.

Ik heb met het bestuur een intentieovereenkomst voor 3 seizoenen afgesproken, doelstelling is binnen 3 jaar een volwaardig topklasse team te gaan worden. 
Dit wil ik bereiken om allereerst een hecht team te gaan worden met daarbij verzorgd en tactisch kloppend geheel van te maken. Ons systeem moet eigen zijn en passen bij het spelersmateriaal die ik tot mijn beschikking heb. Met de nodige team discipline en team afspraken ga ik deze mooie uitdaging aan. 
 
Hierbij wil ik gelijk een oproep doen aan de inwoners van Apeldoorn en omstreken om ons te komen steunen, want jullie steun en support kunnen we zeker gebruiken.

Daarbij ben ik nog op zoek nog een leider/assistent of een stagiair die mij kan ondersteunen/assisteren. Bij interesse kan je rechtstreeks contact opnemen met mij. 

Bij deze bedank ik het bestuur voor het vertrouwen en hoop op een fijne samenwerking.

Met sportieve groeten,

Vedat Toygar

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats reactie

  • Beschadig met je reactie/bericht geen andere personen
  • Denk eerst na voordat je iets schrijft of ergens op reageert
  • Kritiek mag alleen als het opbouwend is
  • Wees een heer of dame en vermeld altijd je eigen volledige naam
  • Racistische, discriminerende en zwaar beledigende taal worden niet getolereerd
  • Misbruik van dit rubriek kan worden bestraft met uitsluiting
  • Het is niet toegestaan om reclame te maken
  • De webmasters behouden te allen tijde het recht om reacties zonder waarschuwing te verwijderen, hierover discussieren wij niet.


Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.
Uw IP adres (54.242.25.198) wordt opgeslagen tegen misbruik.